Skilte og folie

Skilte og folie er oplagte til visuel indretning, som viser vej, skaber læring eller bidrager til et bestemt miljø. Her kan du læse mere om og se en række eksempler på vores løsninger inden for skilte og folie.

Kontakt osSe cases

Hos RUM-klang arbejder vi med skilte-, print- og folieløsninger til indretninger, lærings- og undervisningsmiljøer samt wayfinding. Vi tilbyder enkeltløsninger inden for folie og skiltning, men det indgår også i større projekter.

Stroke

Care-sektoren

Vi tilbyder folie- og skilteløsninger til care-sektoren. Her kan det både indgå som en integreret del af indretningen, som vejviser eller som en kombination af begge.

Stroke

Institutioner

Det er vigtigt, at man kan finde vej på institutioner som børnehaver, dagplejer og skoler. Samtidig kan folie skabe den helt rigtige stemning i indretningen.

Stroke

Erhverv

Vi tilbyder opsætning af skilte-, folie- og printløsninger for erhverv. Både som enkeltstående ydelse, men også som en komplet indretningspakke.

Lad det visuelle miljø hjælpe jer til at fortælle et budskab og vise vej

Det visuelle miljø er essentielt, uanset om der er tale om virksomheder, plejesektoren eller institutioner. Med hjælp fra folieprint, skiltning og printløsninger er det muligt at skabe stemning, vise vej og fortælle, hvem I er.

Mulighederne er mange, og vi tager os tid til at lytte på jeres ønsker. Vi hjælper jer med at få jeres budskab ud, så det står klart og tydeligt. Uanset, om der er tale om enkeltstående projekter eller som en del af komplette indretningsløsninger, er vi klar til at hjælpe jer med skiltning, folie og printløsninger.

Ved hjælp af folieprint kan I blandt andet:

  • Udsmykke og skabe en stemning
  • Skabe undervisnings- og læringsmiljøer
  • Fortælle hvem i er og hvad i står for
  • Fortælle hvor i bor
  • Vise vej
Kontakt os

Eksempler på skilte og folie

Herunder kan du se en række eksempler på det arbejde, vi har udført. Vi arbejder med mange forskellige brancher, og vi har solid erfaring med både plejesektoren, institutioner og erhvervskunder.