Akustik

Hos RUM-klang brænder vi for at hjælpe vores kunder med at forbedre deres arbejds- og levemiljø med god akustik. Effekten af god akustik taler for sig selv, og derfor er det en kernesag for os. Akustik kommer i mange former, og vi tilbyder derfor præcis dét, som passer jeres indretning, behov og økonomi.

Kontakt osSe cases

Vi skaber rum med den helt rigtige akustik. Rum, som forbedrer kommunikation, koncentration og trivsel. Vi forhandler de bedste produkter på markedet, både hvad angår bæredygtighed, pris, effekt og kvalitet.

Stroke

Care-sektoren

Vi tilbyder akustikløsninger for plejehjem. Her er det essentielt, at der er god akustik, da et optimalt lydmiljø har indflydelse på beboerenes generelle trivsel og velvære.

Stroke

Institutioner

Vi forbedrer akustikken og miljøet i institutioner, vuggestuer og børnehaver, så der er plads til læring og trivsel for både børn, pædagoger oglærere.

Stroke

Erhverv

Vi skaber rum, hvor der er plads til koncentration og fordybelse, så vi forbedrer kommunikationen og reducerer fejl, som opstår grundet dårlig akustik.

Hvorfor giver det mening at kaste penge efter god akustik?

Støj og dårlig akustik stresser os mere end vi måske er bevidste om. Hjernen bruger unødvendige mange kræfter og ressourcer på at være opmærksom på uvedkommende larm. Det går helt konkret ud over vores kommunikation, koncentration og trivsel.

Forskning viser at støj går ud over vores hjerterytme, hvilket sætter vores system og hjerne på overarbejde – deraf grunden til at det går direkte ud over vores trivsel, velvære og overskud. Studier baseret på denne forskning, viser altså, at god akustik har nogle meget gavnlige effekter.

God akustik kan kort sagt være med til at:

  • Sænke risikoen for stress
  • Forbedre koncentration og præstation, både blandt børn og voksne
  • Skabe bedre trivsel
Kontakt osHør forskellen før og efter

Uanset om vi er børn eller voksne, bruger vi mange timer om dagen på institutioner, arbejdspladser og lignende steder. Derfor er det en helt særlig kernesag for os at skabe gode miljøer med god akustik. Vi er forhandler de bedste produkter på markedet, både hvad angår bæredygtighed, pris, effekt og kvalitet.

Da der uundgåeligt er mere støj i vuggestuer, børnehaver og skoler, har vi stor erfaring med at forbedre akustikken og miljøet her, så der er plads til læring og trivsel for både børn og pædagoger/lærer. Her har vi god erfaring med at kombinere akustik med en del af læringsmiljøet i form af akustikbilleder, der kan indgå i læring og leg.

Inden for erhvervslivet er der ligeledes brug for ro til koncentration og fordybelse, så vi forbedrer kommunikationen og reducerer fejlene. Her har vi god erfaring med både neutrale løsninger, samt løsninger der indgår i indretningen – i form af akustikbilleder, skillevægge og akustikpaneler. Alle sammen er elementer, som bidrager til et bedre lydmiljø.

Eksempler på akustikløsninger

Herunder kan du se en række eksempler på det arbejde, vi har udført. Vi arbejder med mange forskellige brancher, og vi har solid erfaring med både plejesektoren, institutioner og erhvervskunder.