Indretning

I samarbejde med Vines Erhvervsmøbler A/S tilbyder vi komplette indretningsløsninger, hvor vi står for det samlede projekt – fra den første tegning til det sidste præg, der fuldender helhedsindtrykket. Vi tilbyder at levere alt inden for møbler, specialinventar, gardiner, akustik, folier og skilte.

Kontakt osSe cases

Til større indretningsprojekter samarbejder vi med nogle af landets dygtigste arkitekter. Med deres store viden og erfaring hjælper vi med at skabe den helt rigtige indretningsløsning med sans for den gennemgående røde tråd.

Stroke

Care-sektoren

Vi tilbyder indretningsløsninger for care-sektoren. Her lægger vi vægt på at skabe inspirerende og levende rum, som er rare at opholde sig i længere tid ad gangen.

Stroke

Institutioner

Vi skaber inspirerende rum i institutioner som vuggestuer, børnehaver og skoler, så der er plads til læring og trivsel for både børn, pædagoger og lærere.

Stroke

Erhverv

Med vores erhvervsindretning skaber vi rum med plads til koncentration og fordybelse. Vi tilbyder at levere alt inden for møbler, gardiner, akustik, folier og skilte.

Las os varetage indretningen fra start til slut, så alt forløber nemt og ukompliceret

Vi tilbyder at stå for det samlede projekt fra start til slut. På den måde optimerer vi processen og jeres tid. Vi sætter en ære i, at processen er effektiv og en god oplevelse for vores kunder, som ender med det absolut bedste resultat til en rimelig økonomi. Det gør vi blandt andet ved at købe kvalitet, som holder, og genbruge hvor vi kan.

Vi kan levere alt inden for møbler, specialinventar, gardiner, akustik, folier og skilte samt dét, som giver det sidste fuldendte præg i form af brugskunst, billeder eller andet, så I kan have jeres løsning samlet ét sted. Vi står for al koordinering og montering, så projektet bliver så ukompliceret som muligt for jer.

Til vores indretningsprojekter har vi et samarbejde med Vines Erhvervsmøbler A/S, som leverer alt inden for møbler og inventar til projektet. Ønsker I den store totalindretning, eller er det en mindre opgave, I skal have løst, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os

Eksempler på indretningsløsninger

Herunder kan du se en række eksempler på det arbejde, vi har udført. Vi arbejder med mange forskellige brancher, og vi har solid erfaring med både plejesektoren, institutioner og erhvervskunder.