Vi skaber levende rum,som man elsker at opholde sig i

Hos RUM-klang skaber vi rum, som har den helt rigtige klang. Både når det kommer til akustikken, men også det visuelle. Vi arbejder med akustik, skilte og folie samt komplette indretningsløsninger.

Kontakt osSe cases

Hos RUM-klang elsker vi at indrette rum, som er behagelige og inspirerende at opholde sig i. Vi hjælper institutioner, erhvervskunder og plejesektoren med at forbedre miljøet ved hjælp af visuel indretning, god akustik og komplette indretningsløsninger.

Stroke

Care-sektoren

I samarbejde med vores arkitekter har vi stor erfaring med indretninger til plejesektoren – med fokus på at skabe varme, rare og hjemlige omgivelser fyldt med atmosfære.

Stroke

Institutioner

Vi hjælper skoler, børnehaver og vuggestuer med at skabe et bedre arbejdsmiljø for både børn og voksne, hvor der er plads til, at læring og trivsel kan vokse.

Stroke

Erhverv

Vi leverer løsninger til erhvervskunder, der ønsker at optimere deres arbejdsmiljø, så der er rart at være, men også mulighed for at fordybe sig i arbejde.

“Vi brænder for at skabe rum, som skaber ro for både øret, øjet og sjælen. Rum, som man har lyst til at opholde sig i."

Stroke
Steffen Blicher
Indehaver af Rum-klang

Vi brænder for at skabe bedre rum med den helt rigtige klang

Hos RUM-klang er vi på en mission. Vi brænder for at skabe rum, som man har lyst til at opholde sig i – og det er det, alle vores ydelser baserer sig på. Vores erklærede mål er at skabe en god base med omgivelser, som giver ro til at vokse, lære, arbejde og leve. Alt det, der danner ramme om hverdagen, som vi kender den.

Vores kunder

Vi hjælper børneinstitutioner, skoler, erhverv og plejesektoren. Fælles for alle områder er, at det er steder, som vi lever og opholder os i mange timer ad gangen. Og det stiller krav til både indretning og akustik.

Fysiske rammer

Jeres fysiske rammer er en vigtig brik for at skabe et godt lærings- og arbejdsmiljø, som alle trives i. Vi gør derfor et stort arbejde for at tilbyde lige dén løsning, som I har brug for, og som matcher jeres budget.

Vi kan hjælpe med enkeltydelser og komplette indretningsløsninger

Vi tilbyder enkeltløsninger i form af skilte, folie og print eller akustikforbedring. Vi tilbyder også komplette indretningsløsninger, hvor der tages hånd om alt. Valget er dit, og vi går til opgaven med samme iver og begejstring, uanset om der er tale om et større eller mindre projekt.

Samarbejde med arkitekter

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste arkitekter, når der er tale om større indretningsprojekter. Deres viden og erfaring bringes i spil, så vi i fællesskab kan skabe den helt rigtige indretningsløsning.

Alt er muligt

Alt er muligt, og vi går til enhver opgave med samme iver og begejstring – uanset, om opgaven er stor eller lille, kan du forvente et kompetent og dedikeret samarbejde med fokus på at skabe den bedst mulige løsning.

Vores seneste projekter

Herunder kan du se en række udvalgte eksempler på det arbejde, vi har udført for vores kunder. Vi opdaterer løbende med nye projekter.